A MÁV-csoport „XXI. SZÁZADI TECHNOLÓGIA A MÁV-NÁL” címmel Nyílt napot szervez

Tisztelt Partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a MÁV-csoport a vasút iránt érdeklődő egyetemi hallgatók részére „XXI. SZÁZADI TECHNOLÓGIA A MÁV-NÁL” címmel Nyílt napot szervez, amelynek témája a MÁV-csoport szolgáltatási láncának és az ehhez illeszkedő modern technológiáknak a bemutatása. Az egyes szakterületeken túl, célunk a szakmák kapcsolódási pontjainak, egymásra hatásának megismertetése.

Nyílt nap időpontja: 2017. SZEPTEMBER 27. (szerda) 10.00 - 16.00

Helyszín: MAGYAR VASÚTTÖRTÉNETI PARK 1142 Budapest, Tatai út 95.

Bemutatásra kerülő szakmai területek:

beruházás, biztosítóberendezések, távközlés, erősáram, informatika, gazdasági terület, pályaépítés, pályakarbantartás, pályadiagnosztika, járműfejlesztés, járműkarbantartás, forgalom, gépészet

A rendezvényre azokat a hallgatókat várjuk, akik:

  * jövőbeli munkahelyként gondolkodnak a vasútvállalatban, de nincs teljes körű információjuk a vállalat pontos tevékenységeiről,

  * szeretnék a MÁV tevékenységeit közelebbről megismerni,

  * érdeklődnek a MÁV ösztöndíj programja iránt,

  * részt vennének a MÁV-csoport pályakezdő diplomás programjában.

A Nyílt napon történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet 2017. szeptember 25-ig a https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/nyilt-nap-2017-szeptember-27 [1] linken a MÁV-csoport honlapján lehet megtenni. 

A Vasúttörténeti Parkba a belépés a regisztráció alapján a diákigazolvány, illetve a személyi igazolvány felmutatásával ingyenes. 

Az alkalomra érdemes a hallgatóknak már az önéletrajzukat is magukkal hozni.

Plakát