Természettudományos Tárgyakat Oktató Középiskolai Tanárok Fóruma 2017. május 27.

A bolognai rendszerű képzés egy évtizeddel ezelőtti bevezetése óta jelentős mennyiségű tapasztalat halmozódott fel, kiderültek a kétszintű képzési forma előnyei és hátrányai, az alap és mester szint hatékony összehangolásának lehetőségei. Az elmúlt két évben a TTK oktatói részt vettek azokon az országos egyeztetéseken, amelyek keretében megújításra kerültek a természettudományos szakok Képzési és Kimeneti Követelményei, majd a vonatkozó kormányrendelet megjelenését követően kidolgoztuk az alap- és mesterszakjaink új tanterveit. Tapasztalataink felhasználásával, a tanulási eredményeket és kompetenciákat középpontba helyező MKKR ajánlásait követve és a munkaerőpiac igényeit figyelembe véve, minden szakunkon komoly tartalmi megújulásra kerül sor, ami 2017 szeptemberétől felmenő rendszerben lép életbe.

A Fórum célja, hogy bemutassuk a régió középiskoláinak, szaktanárainak a TTK megújult képzési kínálatát, a szakok tantervének tartalmi újításait, és megvitassuk a fejlesztések további lehetőségeit.

A rendezvény időpontja: 2017. május 27. szombat, előreláthatóan 10:00-tól 13:00 óráig.
A rendezvény helyszíne Debrecen, Egyetem tér 1. Élettudományi Épület.  

Az érkezést követően frissítőt, majd ebédet biztosítunk.

A rendezvény előzetes regisztrációhoz kötött, ezért arra kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi linken legyen szíves jelezni május 23. 12:00 óráig. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjWObmtTCTKPIvFxfpoagoFFcIKOixC4o39JGWCo2UYuk_kw/viewform