Hírek

Eredmények megjelenítése 1-től 10-ig 24 találatból.

Természettudósokat és mérnököket avattak

Alkalmazott geoinformatikusok, alkalmazott környezetkutatók, alkalmazott matematikusok, anyagkutatók, biológusok, biomérnökök, biotechnológusok, fizikusok, földtudományi kutatók, geográfusok, hidrobiológusok, környezetkutatók, matematikusok, szakfordítók, szakvizsgázott pedagógusok, tanárok, vegyészek, vegyész- és villamosmérnökök vették át diplomájukat szombaton a Természettudományi és Technológiai Kar diplomaosztó ünnepségein a Debreceni Egyetem Díszudvarán.

részletek

Fórum dékáni pályázat bemutatására 2017. május 4.

A fórum 2017. május 4-én csütörtökön 10 órakor kezdődik a Kémiai Épület K/1-es előadójába, melyen a kar valamennyi dolgozója és hallgatója részt vehet. A fórumon a dékáni pályázatban megfogalmazott főbb elképzelések bemutatására kerül sor nyilvános előadás keretében. Ezt követően a résztvevők kérdéseket tehetnek fel.

részletek

" XXI. SZÁZADI TECHNOLÓGIA A MÁV-NÁL" Nyílt nap 2017. május 15.

A MÁV-csoport a vasút iránt érdeklődő egyetemi hallgatók részére „XXI. SZÁZADI TECHNOLÓGIA A MÁV-NÁL” címmel Nyílt napot szervez, amelynek témája a MÁV-csoport szolgáltatási láncának és az ehhez illeszkedő modern technológiáknak a bemutatása. Az egyes szakterületeken túl, célunk a szakmák kapcsolódási pontjainak, egymásra hatásának megismertetése.

részletek

TTK Nyári tábor 2017. július 10 és 15 között

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara egyhetes nyári tábort rendez érdeklődő középiskolások számára. A tehetséges és szorgalmas diákok a táborban betekintést nyerhetnek a Kar oktatóinak, kutatóinak és hallgatóinak életébe. A Kar megnyitja laboratóriumait, ahol a tábor lakói a legmodernebb eszközökkel, valamint felkészült és elkötelezett munkatársaink irányításával egy-egy kutatási projekt feladatot dolgoznak ki. A tábor utolsó napján konferenciát szervezünk, ahol a résztvevők kutatómunkájuk eredményeit egy rövid prezentációban mutatják be a Kar munkatársainak.

részletek

MÁV-csoport pályakezdő diplomás program

Legyél Te is a Munkatársunk ha most fogsz végezni építőmérnökként, villamosmérnökként, gépészmérnökként, közlekedésmérnökként, építészmérnökként, közgazdászként.

Honlap: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/palyakezdo-diplomasokat-keresunk

részletek

Jelentkezz és légy részese az FAG ösztöndíjnak!

Lenyűgöznek a technika csodái? Már a felsőoktatási évek alatt szeretnéd áthidalni az elmélet és a gyakorlat közötti szakadékot? Szeretnél egy kiváló csapatban a munka világának érdekes projektjein dolgozni és ennek során igazából megismerni a gyakorlatot?

részletek

Silicon Laboratories Hungary Kft. gyakornoki (esetleg a szakmai gyakorlattal egybekötve) pozícióra keres hallgatót

A hozzánk jelentkező hallgatónak lehetősége nyílik egy nemzetközi csapatban, frissen legyártott, a világpiacon esetleg még nem is kapható integrált áramkörökkel a legmodernebb tervező- és mérőrendszerek használatával dolgozni és ezek piaci bevezetésének támogatásában közreműködni.

részletek

Elhunyt Beck Mihály kémikus, az MTA rendes tagja

Életének 88. évében, 2017. július 31-én elhunyt Beck Mihály akadémikus, a komplex vegyületek kémiájának nemzetközi hírű szakértője. A tudós több mint 250 tudományos publikáció és számos ismeretterjesztő írás szerzője vagy társszerzője volt, emellett 23 szabadalom fűződik a nevéhez. Életművét az MTA tavaly Akadémiai Aranyéremmel ismerte el.

részletek

A Teva Gyógyszergyár Zrt. debreceni telephelyre Metrológus (méréstechnikai szakértő) munkatársat keres

Debreceni telephely Alapanyaggyártó Igazgatóság Mérnökség, Műszaki- és Energiaszolgáltatás Metrológus (méréstechnikai szakértő) munkatársat keres. Jelentkezési határidő 2017. augusztus 31. 

részletek

Szeptemberben a főiskolai, egyetemi hallgatókat és oktatókat ingyenesen várja az OMÉK

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár ( OMÉK ) Magyarország legnagyobb, legrégebbi és legkomolyabb hagyományokkal bíró agrárgazdasági eseménye ez évben kiemelt célközönségként tekint a felsőoktatásban tanuló fiatalokra és oktatókra. Az OMÉK 2017. szeptember 20-24. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpont és a Kincsem Park területén lesz látogatható. 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

részletek